Cart

Cart

Retur

Dacă produsul primit nu este ceea ce căutai sau mărimea nu ți se potrivește, îl poți returna în termen de 30 zile din momentul în care coletul este trimis din depozit!

Vrem că tu să porți doar ce ți se potrivește perfect, așa că am făcut procesul de retur cât mai simplu! Daca ceea ce ai comandat nu ti se potriveste sau nu este pe placul tau, urmeaza pasii de mai jos:

 1. Intra in contul tau de client Luisaspagnoli.ro
 2. Selecteaza produsul pe care doresti sa il returnezi.
 3. Selecteaza daca este RETUR (doresti sa iti restituim contravaloarea produsului) sau SCHIMB (doresti sa schimbi produsul cu altul sau cu o alta marime).
 4. Daca doresti sa faci un SCHIMB, urmeaza pasii pentru a alege produsul dorit la schimb.

Pentru retururi, noi îți vom returna doar contravaloarea produsului, nu și costurile de transport. CHELTUIELILE DE RETUR VOR FI SUPORTATE DE CĂTRE TINE!

Ce ai de făcut?

 1. Sună la orice firma de curierat și solicită ridicarea coletului de la adresa dorită
  Pentru siguranța produselor, îți recomandăm să alegi firme de curierat care pun la dispoziție confirmare de primire / urmărirea coletului (ex: FanCurier, Sameday, Urgent Cargus, DPD)
 1. Completează, cât mai clar, formularul de retur pe care l-ai primit în colet cu datele corecte și complete. Nu uita să specifici contul bancar (creat la o banca în Romania, valabil în moneda RON) pentru a-ți putea returna suma.
 1. Adaugă formularul de retur completat în colet, alături de produsul pe care vrei să îl returnezi și factura aferentă comenzii.
 1. Specifică pe colet și pe nota de transport (AWB) ”RETUR LUISA SPAGNOLI.RO” și trimite-l la adresa: MAGAZIN LUISA SPAGNOLI, BANEASA SHOPPING CITY, SOS, BUCURESTI-PLOIESTI 42D, SECTOR 1, BUCURESTI, 015011. / Nr. Tel 0787753106 / Persoana de contact, Irina Alexandru
 1. Este posibila returnarea produsului personal la magazinul Luisa Spagnoli din Baneasa Shopping City. In cazul in care doresti sa utilizezi aceasta varianta, contravaloarea produsului va fi returnat in contul aferent cardului cu care ai facut plata. Contravaloarea NU se va restitui in numerar.
 1. Dupa ce primim coletul, va trimitem produsul dorit la schim sau contravaloarea produsului returnat in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

 IMPORTANT:

 • Produsele pot fi returnate DOAR cu etichetele atașate și fără urme de purtare sau spălare!
 • Eșți răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, că urmare a utilizării acestuia într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.

Alte informatii:

 • Completează cu atenție formularul și apoi adaugă-l în colet cu produsele pe care vrei să le returnezi. Dacă nu mai deții formularul de retur, îl poți descărca din acesta pagină (format PDF), în partea de jos.
 • Nu uită să atașezi originalul sau copia dovezii de cumpărare (factura) coletului retur.
 • Îți vom fi recunoscători dacă produsul va fi împachetat în ambalajul nostru original însă, nu uita să menționezi pe colet LUISA SPAGNOLI – RETUR
 • Taxele de transport NU vor fi rambursate! NU trimite coletul “cu plata la livrare” – firma de curierat nu are posibilitatea tehnică de a primi un astfel de colet și acesta va fi returnat la adresa de unde a fost ridicat.
 • Ești răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, că urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constată caracteristicile funcționării produselor.